Hinnoitteluperusteet

Nuohouksen hinta määräytyy nuohottavien tulisijojen ja hormien määrän, laadun, ja osaksi myös rakenteen ja nuohottavuuden mukaan. Myös aikaveloitusperiaatetta voidaan käyttää.

  • Esimerkki 1: Nuohottavana vain yksi tulisija. Takka, leivinuuni, liesi tai kiuas hormeineen. Hinta nuohoukselle 47-55 euroa.
  • Esimerkki 2: Nuohottavana 4 tulisijaa. Keittiön liesi, 2 lämmitysuunia ja kiuas hormeineen. 2 savupiippua, 2 erillistä katolle nousua.  Hinta nuohoukselle n. 120 euroa.
  • Esimerkki 3: Nuohottavana vain öljykattilan hormi ilman kattilan puhdistusta 45-47 euroa. Mikäli kattila puhdistetaan, veloitetaan puhdistuksesta lisäksi tuntiveloituksen mukaan. Omakotitaloissa tavallisimmin 30-50 euroa, kattilasta ja sen nokisuudesta riippuen. Kokonaishinta tällöin 75-97 euroa.

Hinnat ovat suuntaa antavia, mutta tarkan hinnan saat aina halutessasi, kunhan nuohouskohteen tiedot ovat myös tarkoin selvillä.

Vapaa-ajan asunnoissa hintataso yleensä n. 30 % korkeampi.

Mikäli nuohouksen hinta hiemankaan mietityttää, tai jos laskussa on jotain epäselvää, kannattaa kysyä, vastaan mielelläni.

Lisätyöt ja erilaiset korjaukset tapauskohtaisesti tuntiveloituksella tai sovittuina urakoina.

Soita 0400 357 116

Kiikala, Suomusjärvi, Salo, Varsinais-Suomi

© 2017 Nuohouspalvelu Marko Kylänlahti  •  Webdesign Leena Kanerva